avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Percheziție domiciliară
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Percheziție domiciliară

Recent a avut loc la adresa mea o percheziție domiciliară. Mandatul era emis pe numele unei persoane care avea adresa mea pe cardul de identitate dar nu locuia cu mine. În timpul mandatului, telefoanele au fost confiscate și au fost controlate și mașinile deși nu erau în curtea locuinței. Ei bine, întrebarea este, aveau voie să mă priveze de telefon și să mi percheziționeze mașina, având în vedere ca mandatul nu era pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 07:43, 17 August 2024
Ati primit o copie a mandatului. Ce scrie in el?

23nicolae a scris:

Recent a avut loc la adresa mea o percheziție domiciliară. Mandatul era emis pe numele unei persoane care avea adresa mea pe cardul de identitate dar nu locuia cu mine. În timpul mandatului, telefoanele au fost confiscate și au fost controlate și mașinile deși nu erau în curtea locuinței. Ei bine, întrebarea este, aveau voie să mă priveze de telefon și să mi percheziționeze mașina, având în vedere ca mandatul nu era pe numele meu?

“ -scopul emiterii: in vederea identificãrii si ridicãrii de droguri si substante interzise la detinere, precum si substante folosite la prepararea acestora.
Perchezitia domiciliarã se va efectua cu respectarea dispozitiilor art. 159-163 C.p.p. “

marcel.damaschin a scris:

Ati primit o copie a mandatului. Ce scrie in el?

23nicolae a scris:

Da.

~ final discuție ~