avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ma puteti ajuta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ma puteti ajuta

Buna, daca as vinde haine replici 1:1 cumparate cum ar fii de pe aliexpress, imi pot face un srl sau I.I? Nu stiu daca am dreptul sa vand cum ar fii tricouri cu logo ul adidas ca exemplu, sau nu am voie si doar daca fac clientii reclamatie mi se intampla ceva? Ca anaf ul nu are ce sa mi faca asa dintr o data daca declar veniturile

Alte discuții în legătură

Pot vinde h&m si zara de copii in magazin srl d? BALOG BALOG Buna ziua, doresc sa imi infiintez un SRL-D in care sa vand haine de copii zara si h&m pe care sa le cumpar legal cu factura. Am nevoie doar de certificat de ... (vezi toată discuția)
Drepturi proprietate intelectuala SlimBg SlimBg Buna ziua. Am cateva intrebari care graviteaza in jurul aceluiasi subiect, si le voi nota cu 1,2,3. Trademark-ul este aplicat international sau pentru ... (vezi toată discuția)
Srl d - magazin outlet ( haine noi de firma ) cretzu194 cretzu194 Buna ziua, Acum 6 luni am incercat sa deschid un SRL D pentru o agentie imobiliara, dar pana la urma am renuntat. Acum intentionez sa deschid un magazin de ... (vezi toată discuția)