avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL D - Magazin Outlet ( haine noi de firma )
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL D - Magazin Outlet ( haine noi de firma )

Buna ziua,
Acum 6 luni am incercat sa deschid un SRL D pentru o agentie imobiliara, dar pana la urma am renuntat.
Acum intentionez sa deschid un magazin de haine de tip outlet. Am nevoie de acordul titularilor de marca pentru a vinde aceste produse ? Am voie ca pe vitrina spatiului sa pun reclame cu aceste branduri ? Vreau sa vand doar produse originale, nu produse contrafacute.
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 13:24, 22 Septembrie 2015
Buna ziua,
Nu aveti nevoie de acordul firmelor. Important este sa aveti documente de provenienta, produsele sa fie originale si sa nu afisati vreun logo al firmelor pe post de reclama.
Deci sa inteleg ca nu am voie sa pun nici un fel de reclama cu firmele respective ?
Nu, pentru ca nu aveti autorizare din partea firmelor pentru asta.
Aranjati produsele astfel incat sa se vada ''din prima'' ce vindeti :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online vanzarea hainelor de firma, branduri cunoscute Dragan94 Dragan94 Buna ziua am tot cautat pe net si pe acest forum si nu am gasit nimic concrect nici da nici nu. Deci doresc sa imi deschid un magazin online de haine in care ... (vezi toată discuția)
Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid un magazin outlet VictorPopescu VictorPopescu Buna dimineata. Vreau sa deschid un magazin outlet. Ma puteti ajuta cu raspunsul la intrebarea: pot vinde haine de firma in cadrul magazinului sau este cumva ... (vezi toată discuția)