avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Vreau sa deschid un magazin outlet
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Vreau sa deschid un magazin outlet

Buna dimineata. Vreau sa deschid un magazin outlet. Ma puteti ajuta cu raspunsul la intrebarea: pot vinde haine de firma in cadrul magazinului sau este cumva vreo lege referitoare la acest lucru.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: santis , utilizator 14:02, 22 Septembrie 2010
puteti vinde haine ale unor firme celebre atata timp cat aveti documente care sa ateste autenticitatea lor. Veti fi sanctionat daca vindeti haine contrafacute (falsuri) care imita firme celebre .
Intrebarea trebuia postata pe forumul de proprietate industriala si drepturi de autor.X-(
trifugabriel a scris:

puteti vinde haine ale unor firme celebre atata timp cat aveti documente care sa ateste autenticitatea lor. Veti fi sanctionat daca vindeti haine contrafacute (falsuri) care imita firme celebre .
Intrebarea trebuia postata pe forumul de proprietate industriala si drepturi de autor.X-(

Imi puteti da mai multe detalii?

Si eu intentionez sa deschid un magazin outlet cu marci celebre. Imi trebuie atestate pt autencititate? Mentionez ca nu voi vinde marci contrafacute.
Daca da - de unde se elibereaza aceste acte atestante. entionez ca voi achizitiona hainele din UK.

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl d - magazin outlet ( haine noi de firma ) cretzu194 cretzu194 Buna ziua, Acum 6 luni am incercat sa deschid un SRL D pentru o agentie imobiliara, dar pana la urma am renuntat. Acum intentionez sa deschid un magazin de ... (vezi toată discuția)
Magazin outlet, drept de comercializare ramosim ramosim Intentionez sa deschid un mazazin outlet. Doresc sa stiu daca exista reglementari privind vanzarile de haine de marca si daca trebuie sa obtin de la titularul ... (vezi toată discuția)
Outlet cu haine de firma auramanoila auramanoila buna seara!vreau sa deschid un outlet, cu haine de firma, noi, cu eticheta?ca sa pot vinde marcile respective am nevoie de certificat de conformitate sau ... (vezi toată discuția)