avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Termen examen Barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Termen examen Barou

Va rog sa ma lamuriti... Se poate da examenlu de primire in profesia de Avocat chiar si la trecerea a 5 sau 6 ani de la terminarea facultatii ? de exemplu, pot da examen in Barou si la 40 de ani daca am terminat Dreptul la 25 de ani? Exista vreun termen in care trebuie sa se dea examen ca apoi sa nu se mai poata da examen, adica sa intervina decaderea ? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:26, 7 Februarie 2010
nu exista termen .
bafta multa.
termenul este de......minim 5 ani pana la varsta de pensionare
Se poate da examen oricand de la terminarea facultatii, nu exista nici un termen de "decadere".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen barou avocati Vasile Nedin Vasile Nedin Va rog sa ma lamuriti... Se poate da examenlu de primire in profesia de Avocat chiar si la trecerea a 5 sau 6 ani de la terminarea facultatii ? de exemplu, pot ... (vezi toată discuția)
Decizie baroul bucuresti Katypetre Katypetre Buna seara! Numele meu este Dumitru Gabriela,am terminat facultatea de Drept la Brasov in iunie 2006. In toamna acelui an am dat examen la Barou in Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Primire in avocatura lupica1 lupica1 In primul rand vreau sa va salut,cu respect ,pe toti membrii acestui forum,inainte de a va supune atentiei dumneavoastra o problema. Am varsta de 42 de ani , ... (vezi toată discuția)