avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, În data de 18 iulie am fost implicată ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, În data de 18 iulie am fost implicată într-un ...

Bună ziua,
În data de 18 iulie am fost implicată într-un accident, mai exact am fost lovită din spate de către o persoană cu numere de Belgia iar persoana a fugit de la locul accidentului, am fost proiectată în cel din fața mea după care am plecat împreună cu dansul la cea mai apropiată secție de poliție pentru a întocmi un proces verbal. Am primit o autorizație de reparație care din câte am înțeles expiră după 30 de zile, menționez ca în tot acest timp nu am primit niciun răspuns de la poliție dacă au identificat măcar sau nu persoana în cauză. Ce îmi rămâne de făcut în acest caz? Pot să circul cu autorizația până la finalizarea cazului? Menționez ca nu am buget să-mi repar mașina și nici nu am fost eu vinovată de producerea accidentului și mă folosesc de ea zilnic pentru naveta.

Alte discuții în legătură

Accident masini parcate si fuga de la locul accidentului Ansoai Ansoai In cursul noptii a intrat o masina pe sens interzis si a lovit masina parcata in fata masinii mele, iar in urma izbiturii, aceasta din fata a lovit si strambat ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal pentru masina accidentata bransky bransky Buna ziua!Am fost implicat intr-un accident rutier cu daune,fara victime in care am fost declarat vinovat,dar am facut contestatie la procesul verbal deoarece ... (vezi toată discuția)
Expertiza accident rutier buburel buburel am avut un accident rutier din care a rezultat vatamarea unei persoane ,iar politistul nu a dat un vinovat urmand ca dosarul sa mearga mai departe la ... (vezi toată discuția)