avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara, am si eu o intrebare referitoare la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara, am si eu o intrebare referitoare la salariul administratorului ...

Buna seara, am si eu o intrebare referitoare la salariul administratorului unui bloc. Salariul administratorului si presedintelui unui bloc nu ar trebui platit de fiecare apartament in parte? La mine in bloc sunt 19 apartamente dintre care 7dintre ele au 0 pers la intretinere, cei 7 nu participa la salariul celor sus mentionati? Lor nu le incaseaza bani, pt ei nu muncesc administratorii? Salariul il platim in functie de nr de persoane dintr un apartament? Ce face in plus pt mine?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 19:47, 18 August 2024
Buna ziua,
Salariile se impart pe cota parte indiviza si nu pe nr. de persoane, administratorul si presedintele ar trebui sa stie acest aspect.
Am inteles asta, dar cei cu 0 persoane nu participa deloc la salariile lor? Banuiesc ca face si treaba pt ei.... Incasari si alte treburi. Eu daca prind vreunul la rand sa plateasca intretinerea, ar trebuii sa l dau la o parte, ssi sa intru in fata lui ca doar il platesc, ai nu contribuie la salariul lor.
Zici ca ai inteles, dar de fapt nu ai inteles ce a scris doamna Elena, mai sus.
Asadar, salariile se repartizeaza proprietarilor dupa suprafata apartamentului (cota-parte indiviza de proprietate), indiferent de nr. de persoane.
Ar trebui sa ne explici - pe lista de plata, la rubrica salarii (daca o aveti), reiese ca salalariile sunt reparizate proportional cu nr. de persoane?
In mod normal ar trebui sa te orientezi asa modo-groso, ce sume sunt repartizate proprietarilor cu 1 camera, cu 2 camere cu 3 camere, etc. Adica la apartamente cu aceeasi suprafata li se repartizeaza sume egale.
Acum ai inteles?

~ final discuție ~