avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cumul pensie salar -Buna ziua. Sunt la pensie pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cumul pensie salar -Buna ziua. Sunt la pensie pentru limita de vârstă din data ...

Buna ziua. Sunt la pensie pentru limita de vârstă din data de 15.01.2022 iar din data de 001.08.2023 sunt angajat cu CIM. Întrebarea mea este din septembrie când intră în vigoare legea pensiilor mai pot cumula pensia cu salariul? Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 18 August 2024
Puteti cumula fara griji pensia cu salariul .. legea noua nu va este aplicabila.
De menționat că am lucrat 25 ani grupa1 condiții speciale in subteran 100/100 și am ieșit la 45 de ani la pensie. Pentru că am avut reducerea vârstei cu 20 ani . Pe decizia de pensionare scrie " pensie pentru limita de vârstă" .Și în condițiile astea pot cumula pensia cu salariul?
Ultima modificare: Duminică, 18 August 2024
Kylymanu, utilizator
Da, puteti cumula pensia cu salariul.

~ final discuție ~