avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. In urma unei situații iscate acum 6 luni ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. In urma unei situații iscate acum 6 luni in urma ...

Buna ziua.
In urma unei situații iscate acum 6 luni in urma o cearta banala cu un vecin nefiind nici un fel de violența verbală/fizica implicată mă trezesc cu 3 sesizari facute la poliție.Toate cele sezitate nu s-au confirmat.Intreb frumos agentul de politie daca îmi poate spune cine tot face sesizare pe numele meu și îmi spune că nu poate.Mentionez că (reclamantului/sesizantului)doresc săi fac plângere penală pentru calomnie.
Chiar nu este nici un articol de lege care sati permită să afli cine te-a sesizat mai ales că deja o pot numi"hărțuire legală".
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:23, 18 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Incercati sa depuneti o sesizare scrisa, in baza OG nr. 27/ 2002 privind petitiile, adresata inspectorului sef al IPJ. In sesizare mentionati cele 3 sesizari facute pe numele dvs. de cineva (?) care nu s-au confirmat. Solicitati, sa vi se spuna cum puteti face o plangere penala impotriva persoanei care va hartuieste, pentru calomnie, daca nu vi se spune numele acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica problema - plangere semnata cu nume fals familistu familistu buna seara. ma confrunt cu o problema. am un vecin care a depus o sesizare la mai multe institutii gen primarie, prefectura , consiliul judetean, pompieri, ... (vezi toată discuția)
Control disciplina in construcții ancavd ancavd Buna ziua, in urma unei sesizări formulata către disciplina in construcții aceștia au voie sa între pe proprietatea privată/ imobil ? De asemenea cum ... (vezi toată discuția)
Ajutor-hartuire Cs    B Cs B Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: o cunostinta apropiata de a mea este hartuita de o fata: este urmarita in continuu, primeste mesaje ... (vezi toată discuția)