avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua, Vă rog sa mă ajutați cu un răspuns. In ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua, Vă rog sa mă ajutați cu un răspuns. In anul 2007, ...

Bună ziua,
Vă rog sa mă ajutați cu un răspuns. In anul 2007, fostul sot, și a înființat o firmă. La acel moment eram divortati. La sfârșitul anului 2007, fostul soț, a solicitat un credit pe firmă pt achitionarea unui camion (valoare creditului 80000 ron). Dânsul, a avut grijă ca noi să încheiem din nou actele de căsătorie. Având un copil împreună, i am mai acordat o a treia șansă. Dar am făcut o greșeală. Am semnat pe biletul la ordin. Dna care s a ocupat de acte, m a asigurat că eu nu voi avea nicio problema, deoarece nu am nicio calitate în firma respectiva. Firmă fusese făcută împreună cu o altă persoană . Eu nu am beneficiat de banii respectivi. După o perioadă de 2 ani, dacă îmi amintesc bine, firmă a întrat în insolvență. Ne am despărțit din nou, dânsul a plecat din țară, lucrează pe tir, în Spania, iar eu sunt executata silit, am poprire pe pensia de boala( pensie care este în cuantum de 128 ron) nu mi acoperă nici măcar medicamentele și investigațiile medicale. Am depus cereri peste cereri, am mers la Bancă, la Executorul Judecatoresc, nu am găsit înțelegere. Mi se spune că dânșii nu l pot urmări în afara țării, iar eu va trebui să achit creditul respectiv. Acum valoarea creditului a ajuns la un miliard trei sute. Din anul 2014 am poprire pe pensia de boală, dar din suma de 80000 ron nu s a scăzut nici măcar un leu, valoare creditul a crescut. Vă rog să mi spuneți cum să mai procedez, unde m as putea adresa. Simt că nu mai rezist. Cum este posibil ca fostul soț să nu fie urmărit? Am adresa firmei la care lucreza, are un salariu foarte mare. Nu mai exista lege in țara asta? Va rog dacă se poate să mă ajutați. Un avocat dacă ar câștiga procesul cu fostul soț, eu nu as avea nicio pretenție, tot ce ar câștiga avocatul va rămâne dânsului. Vreau doar să ies din aceasta problemă, nu mai am liniște. Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Credite bancare Armando28 Armando28 In 2006 am facut un credit la banca X de 12700 ron,iar in 2007 am facut unul de 4250 euro la Banca Y mentionez ca ambele credite au fost de nevoi personale ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters185034 ContSters185034 Am divortat in 2009 si vreau sa deschid un proces de partaj. Bunuri foarte multe nu avem, mobila si ce a mai fost in casa, apartamentul fiind al mamei ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere minor coco0205 coco0205 Buna ziua.Sant divortat din 2017 si am in intretinere un minor.Fosta sotie lucreza in Anglia.Pot obtine pensie pt. minor raportat la venitul ei din Anglia?Daca ... (vezi toată discuția)