avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua,am depus o contestatie de poprire impotriva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua,am depus o contestatie de poprire impotriva unui recuperator ...

Buna ziua,am depus o contestatie de poprire impotriva unui recuperator ,imprumut din 2006 la tribunal .
Am primit citatie cu prezentare pe 30 octombrie. Insa mai specifica ceva"cu un exemplar de pe intampinare cu mentiunea ca in termen de 10 zile de la comunicare sa formulati raspuns la intampinare;cu mentiunea de a depune pana la termenul de judecata stabilit,dovada achitarii taxei judiciare de tibru in cuatum de 315.31lei sub sanctiunea anularii -aveti posibilitatea de a formula cerere de ajutor public judiciar in termen de 5 zile de la comunicare precum si cerere de reezaminare impotriva modului de stabilire a taxei judiciare de tibru in termen de 3zile de la comunicare.;de a preciza motivele de fapt ale contestatie la executare."
Va rog daca ma puteti ajuta,trebuie sa fac vreun document la tribunal,sa platesc taxa sau doar sa ma prezint pe 30oct.
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu plătiți taxa de timbru și nu depuneți la dosar la timp chitanța originală, acțiunea dvs de contestație va fi anulată de către instanță.
Ultima modificare: Luni, 19 August 2024
Dapix, utilizator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestația făcută după ureche prezintă lipsuri dacă prin rezoluție judecătorul v a pus în vedere pe lângă timbru sa precizați și motivele de fapt.Modele copiate nu sunt suficiente mergeți la av macar sa va modifice/formuleze contestația cum trebuie cât timp mai sunteți în termen..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa depuneti raspuns la intampinare daca dv considerati necesar, sa precizati motivele de fapt si sa achitati taxa de timbru, zice clar.

~ final discuție ~