avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, De fiecare data dupa ce sterg geamurile, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, De fiecare data dupa ce sterg geamurile, vecinul de ...

Buna ziua,

De fiecare data dupa ce sterg geamurile, vecinul de deasupra arunca pe geam cu o substanta lipicioasa (cred ca e si fierbinte pentru mi-a distrus husa de protectie solara a unitatii externe a aerului conditionat). Am incercat sa stam de vorba cu el dar ne-am ales cu injuraturi. Presedintele blocului nu reactioneaza la sesizarile noastre deoarece este vorba despre fiul dansii iar comitetul executiv este ca si inexistent. Sa nu va mai spun ca aproape in fiecare noapte face zgomot. Am senzatia ca si-a facut un scop in viata din activitatile astea.

Am sunat o data la politie din cauza zgomotului, dar pana au ajuns la noi, vecinul s-a oprit. Politistii s-au dus la usa lui iar el le-a spus ca gateste (la ora 2 noaptea).

O data s-a dus mama la usa lui sa-l roage sa nu mai faca galagie si a deschis usa si a lovit-o. I-am facut reclamatie la Politie dar pentru el a fost ca un pistol cu apa.

Ce ma sfatuiti sa fac?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: LCN , utilizator 22:23, 20 August 2024
Presedintele blocului si administratia nu au nicio legatura cu ce se intampla pe proprietatea dvs atata timp cat nu tine de partile comune. Chestia cu rezolvarea stil comunist a problemelor personale de catre asociatie sau partid ( ma deranjeaza vecinul, toarna apa, face galagie, etc) nu mai functioneaza. Fiecare persoana trebuie sa invete sa isi apere singur drepturile ( en fin, la noi drepturile oamenilor sunt f slab aparate- legislatia nu face ceea ce ar trebui). Faceti plangere catre politia locala - ei au obligatii de a rezolva probleme legate de deranjul in comunitate. Sa vina, sa constate si sa va dea un proces verbal. Apoi faceti actiune in instanta pentru distrugere de bunuri. Cand face zgomot, chemati politia locala sa constate ca deranjeaza si eventual sa aplice ce masuri legale se cuvin - e unica cale legala, chiar daca frustranta.

~ final discuție ~