avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna seara, Cum se calculeaza punctajul in noua lege ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna seara, Cum se calculeaza punctajul in noua lege pentru cei ...

Buna seara,
Cum se calculeaza punctajul in noua lege pentru cei care au muncit in conditii de handicap grav, preexistent calitatii de asigurat si s-au pensionat pentru limita de varsta?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 20:37, 19 August 2024
La fel cu toți ceilalți pensionari.Total puncte realizate+ punctele de stabilitate x 81.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand ma pot pensiona daca am lucrat o perioada fara handicap iar apoi cu handicap vizual? 74mov 74mov Buna ziua! Cum se calculeaza varsta de pensionare daca am lucrat o perioada fara sa am handicap vizual iar apoi a intervenit handicapul vizual? Cand pot ... (vezi toată discuția)
Ce demersuri sunt necesare pentru a obtine o reducere a varstei de pensionare datorita unei invaliditati gradul ii din 2007 ? Vasile Rascanu Vasile Rascanu Am fost pensionat in 2007 gradul II invaliditate . Varsta standard de pensionare : 65 de ani conform deciziei privind acordarea pensiei de invaliditate. Am ... (vezi toată discuția)
Determinarea punctajului mediu anual pentru pensia de invaliditate in conditiile art 58 din legea nr. 263/2010 iolanda2004 iolanda2004 conf Art. 58. — Persoanele care au realizat un stagiu de cotizare în condiții de handicap preexistent calității de asigurat beneficiază ... (vezi toată discuția)