avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Încetare CIM-Termen judecată
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Încetare CIM-Termen judecată

Bună seara!
Revin cu o situație și nu știu cum ar trebui procedat.... am contestat o dispoziție de încetare CIM și după un 1 an și 3 luni s-a ajuns la 3 amânări ale cauzei pentru administrare probe și 6 amânări ale pronunțării.
Astăzi a fost ultimul termen în care teoretic trebuia să se pronunțe asupra cauzei.
Dar, surpriză, pe portal a apărut că s-a amânat cauza tocmai până la sfârșitul lui noiembrie în care spune că "se va repune cauza pe rol pentru data...., pentru când vor fi citate părțile"
Ce înseamnă acest lucru??? La ultima amânare de administrare probe din partea angajatorului (nu a avut probe să aducă) și din acel moment s-a dat primul termen în care s-a amânat pronunțarea (și tot până atunci au fost date și concluziile scrise) și de acolo au urmat celelalte amânări consecutive.
La ce ar trebui să mă aștept?
Se poate urgenta emiterea soluției finale printr-o cerere ceva?
Sau ce înseamnă că se repune cauza pe rol? Se aduc iar probe tot așa cu amânări de cauză și ulterior amânări de pronunțări?
Vă rog să mă ajutați cu un răspuns/răspunsuri strict pe acest subiect și nu la modul general.
Mulțumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare madalyna madalyna Vi s-a mai intamplat sa se amane pronuntarea de 2 ori consecutiv? Conform art.260(1) Cod Procedura Civila, instanta poate amana pronuntarea pentru un termen ... (vezi toată discuția)
Amanarea pronuntarii unei sentinte adi_2010 adi_2010 Sunt la a 4-a amanare a pronuntarii unei sentinte. Este un caz des intalnit si care ar fi cauzele? (vezi toată discuția)
Mai pot depune probe dupa ce dosarul a ramas in pronuntare? GardieniiRevolutiei89 GardieniiRevolutiei89 la primul termen de judecată, înainte să depun dovezile în susţinerea prejudiciului. la cererea mea judeătorul a amânat pronunţarea cu o ... (vezi toată discuția)