avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Am primit executare silita deoarece nu am achitata ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Am primit executare silita deoarece nu am achitata taxa speciala ...

Am primit executare silita deoarece nu am achitata taxa speciala de salubritate . Menționez ca nu am locuit în România din anul 2010 până în anul 2023 … pe anul în curs mi-am achitată integral taxa de salubrizare . Totuși nu înțeleg ce taxa specială atâta vreme cat nu am locuit în România și nici nu am avut imobil ( sora mea m-a luat în spațiu) ca să pot reînnoi CI . Ce pot face în această situație cu această executare și proprire pe conturi .???

Alte discuții în legătură

Este o eroare judiciara?, sau un abuz de drept Manole Dumitru Manole Dumitru Din martie 2018, eu nu mai locuiesc in *X* Si dupa stabilirea domiciliului in localitatea *Y*, am facut cerere de rezilierea cdontractului pentru servicii de ... (vezi toată discuția)
reziliere contract salubrizare GeorgiaGI GeorgiaGI Buna ziua. Detin un imobil in Romania si am un contract de salubrizare cu firma din oras. De aproximativ 2 ani nu mai locuiesc si nici nu mai am rezidenta sau ... (vezi toată discuția)
Taxa de salubritate stabilita de consiliul local florin1952 florin1952 Buna ziua,sunt din orasul Buhusi, jud. Bacau si locuiesc in Italia din 1998. In Buhusi sunt proprietarul unui apartament de 54 mp, care nu este locuit din ... (vezi toată discuția)