avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, in cazul problemelor de rea vecinatate, ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, in cazul problemelor de rea vecinatate, inundatii ...

lamurire
Buna ziua, in cazul problemelor de rea vecinatate, inundatii de la vecinii proprietari care nu vor sa comunice ptr reparatii in propria locuinta, cu ce ma poate ajuta d na administratorul sau presedintele asociatie proprietari? pot sa ma adresez lor oficial prin cerere scrisa? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:38, 15 Octombrie 2024
Va pot ajuta doar daca este vorba de partile comune din instalatie ( il poate notifica pe proprietar sa le permita sa intre in casa pentru a verifica instalatia...)
Daca nu este vorba de partile comune din instalatie si nici amiabil nu va intelegeti sa le permita accesul celor din administratie atunci dvs. sau dumnealor, dupa caz, se pot adrea instantei pentru daune... Discutati aceste aspecte cu un avocat, o sa l plateasca tot dumnealor daca nu sunt intelegatori...

Dvs. mai puteti apela si la asigurator, daca aveti unul..
Locuinta este asigurata
am asigurator
Atunci va plateste asiguratorul daunele si apoi le recupereaza de la partea vinovata.
Discutati cu acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se poate face impotriva vecinilor care te inunda drama drama Sunt inundat destul de des de vecinii care locuiesc la etajul superior, ultima oara timp de 3 zile consecutiv. Problema este ca atunci cand am fost sa le atrag ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartament bloc_judecatorie ilfov Ambelokipi Ambelokipi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu recomandari pentru modalitatea de a incepe un proces in instanta in cazul avarierii apartamentului prin inundatii repetate ... (vezi toată discuția)
Inundatie apartament Cdefghi Cdefghi Buna ziua. In decursul unui an si cateva luni apartamentul parintilor mei a fost inundat de 3 ori de vecina care sta deasupra. S-au facut doar cârpeli, ... (vezi toată discuția)