avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sunt profesor pe viabilitatea postului din 2023. Am ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sunt profesor pe viabilitatea postului din 2023. Am primit ...

Sunt profesor pe viabilitatea postului din 2023, . Am primit pentru inscrierea la titularizarea acordul de 4 ani viabilitatea postului. Din motive de sanatate nu am fost la ex. de titularizare din 17 Iulie 2023. Am definitivat si grad 1.. In aceasta situatie cum ma situez? Mai sunt profesor pe viabilitatate?

Alte discuții în legătură

Nelămuriri continuitate învățământ Larisagabrielaa Larisagabrielaa Bună ziua! Îndrăznesc să vă deranjez cu câteva nelămuriri în ceea ce priveste continuitatea. Am pregatit dosarul de continuitate in perioada ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru ... mariana1964 mariana1964 Buna ziua. Am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru modulul psihopedagogic efectuat, am pe fisa matricola trecute doar materiile Psihologia si ... (vezi toată discuția)
Titularizare la nivelul scolii Albert35 Albert35 Supun atentiei dumneavoastra problema tutularizarii la nivelul unitatii de invatamant... Sunt profesor de informatica cu o vechime efectiva in invatamant ... (vezi toată discuția)