avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dacă nu vreau să scot certificatul prenupțial pot ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dacă nu vreau să scot certificatul prenupțial pot să fac ...

Dacă nu vreau să scot certificatul prenupțial pot să fac cununia civila?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:11, 21 August 2024
Ofițerul de stare civilă care primește declarația de căsătorie solicită viitorilor soți să prezinte actele de identitate, certificatele de naștere sau, pentru cetățeanul străin, după caz, extrasul de naștere/extrasul multilingv, certificatele medicale privind starea sănătății acestora, dovada desfacerii/încetării unei căsătorii anterioare, după caz.

În cazul în care constată că nu sunt îndeplinite cerințele prevăzute de lege pentru încheierea căsătoriei, ofițerul de stare civilă refuză să încheie căsătoria și consemnează refuzul într-un proces-verbal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De 4 ani incerc sa ma casatoresc cu un cetatean indian dar nu reusesc danatajj danatajj De 4 ani incerc sa ma casatoresc dar situatia a fost foarte complicata si nu am reusit.prietenul meu este din india..de curand a obtinut acte in italia ... (vezi toată discuția)
Informatii te0d0ra01 te0d0ra01 am nevoie de informatii cu privire la casatorie.....el este din uganda....ce acte trebuie sa aduca.pentru cununia civila care va avea loc in ... (vezi toată discuția)
Acte stare civila casatorie cu un cetatean strain ContSters260765 ContSters260765 Buna ziua poate sa-mi spuna cineva ce acte trebuie ca sa ma casatoresc in Brsaov cu un cetatean strain si cit timp trebuie ca sa fac aceste acte?timpul care il ... (vezi toată discuția)