avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nu se primeste garantie la o piesa schimbata in ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nu se primeste garantie la o piesa schimbata in garantie?

Buna ziua,

Am fost cu autoturismul (achizitionat de nou in 2022) la service autorizat la inspectia periodica unde s-a constatat ca cureaua de distributie nu este intinsa si trebuie schimbata. In momentul constatarii masina era in garantie (2 ani) iar piesa (kitul de distributie) a fost schimbata gratuit fiind inca in cei 2 ani de garantie. Insa reparatia s-a intamplat la cateva zile dupa ce autoturismul a iesit din garantie si cand am intrebat daca am vreo garantie la piesa nou schimbata, mi s-a spus ca nu. Ca nu exista garantie la garantie. Nu am primit nicio hartie, nu am primit nicio garantie pentru piesa sau pentru montaj. Mi s-a spus ca doar daca reparam cu bani, as fi primit garantie. Asa nu. Este aceasta practica legala?

Va foarte multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2024
Rebasomano, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme garantie piese auto service volkswagen zsoltmolnar zsoltmolnar Buna ziua, Deschid si eu un topic, sper sa ma lamureasca cineva. Am achizitionat un autoturism marca VW Golf 6 din germania in august 2016, direct de la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua detin o dacia sandero care a fost in garantie pana ... dan.dumy22@gmail.com dan.dumy22@gmail.com Buna ziua detin o dacia sandero care a fost in garantie pana la data de 28 aprilie 2024.In data de 19 .04.2024 in urma unei sesizari,a fost efectua in urma ... (vezi toată discuția)
Lucrare service auto Besenei Cristina Besenei Cristina acum 3 luni am schimbat distributia la masina si acum cureaua sa rupt. ce drepturi legale am?ce pretentii pot sa am la acel service? (vezi toată discuția)