avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... INTERVIU ....ALTFEL !! ȘOC !!Buna ziua, Dacă o ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

INTERVIU ....ALTFEL !! ȘOC !!Buna ziua, Dacă o candidată la un interviu ...

ALTFEL DE INTERVIU !!
Buna ziua,
Dacă o candidată la un interviu este tratata umilitor de către un recrutor bărbat ( CEO-ULdar și persoana publică) și trimite e-mailuri către alți antreprenori/firme cu ceea ce a pățit, pe adresele de e- mail ale persoanelor(CEO-UL) unele - prieteni cu Umilitorul - sau pe cea de firma, dar specificând de la titlu în atenția cui și " nu pt Presa, doar pt pers X" , nu postate pe FB, Instagram sau Yuotoube, CE RISCURI SUNT ?? Adresele e- mailurior persoanelor unde s- au trimis sunt publice , postate de ele pe conturi FB, sau site- ul firmei .
Mai scurt : s- au povestit în scris toate gesturile umiltoare către alți antreprenori/ firme pe adresele lor .( fără jigniri, înjurături)
Mulțumesc anticipat pt răspuns .
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:34, 21 August 2024
Cu scuze, recrutorul are, ca noi toți, dreptul la propria imagine. Candidata, dacă voia să-și apere drepturile, trebuia să invoce discriminarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interviuri de angajare / debut colaborare Admin Admin Sa spunem ca trimiteti un CV la o societate / firma, etc. Vi se comunica data interviului. Va prezentati? Daca nu, le spuneti macar acelor oameni sa nu va ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am depus dosarul pentru un post de secretar al unei ... liveomars liveomars Buna ziua, Am depus dosarul pentru un post de secretar al unei institutii in subordinea Consiliului Judetean. Cand am fost sa depun dosarul, d-na respectiva ... (vezi toată discuția)
Proces civil - atingerea imaginii jhonnylaslo jhonnylaslo Salut. Am un proces civil cu o persoana juridica in legatura cu un video din mendiul online. In acel video fac niste acuzatii fara sa dau nume dar in titlul ... (vezi toată discuția)