avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna! sunt asistent medical la o institutie publica si ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna! sunt asistent medical la o institutie publica si doresc ...

Buna! sunt asistent medical la o institutie publica si doresc sa ma transfer la o alta institutie de stat , am inteles ca acum este posibil acest lucru. din informatiile pe ca le-am auzit, s-ar fi eliberat un postla aceasta institutie, desi nu am gasit detalii oficeale despre un concurs deschis sau disponibilitatea locului. Va rog sa ma lamurit daca este posibil sa imi depun cerere de transfer chiar si in absenta unei anuntati publice a postului. De asemenia , doresc sa stiu daca acesta cerere poate fi trimisa pe email( semnata si scanata)sau este necesar sa ma prezint personal pentru a o depune. La cererea de transfer se mai depun si alte acte? ( gen o recomandare ) . Va multumesc mult !
Cel mai recent răspuns: Ralu866 , utilizator 17:43, 29 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca nu este initiata procedura de ocupare a acelui post prin transfer, cererea dvs nu va fi pusa in discutie .

La cerere se va anexa dovada indeplinirii conditiilor de studii, condiţiilor de vechime şi condiţiilor specifice pentru ocuparea funcţiei în care urmează să fiti transferat/a.
va multumesc ptr. raspuns. In cazul in care s-a publicat un anunt oficeal si imi depun cererea de transfer, cum este legea ? am proritate fata de cel care se inscrie la CONCURS?

~ final discuție ~