Din pacate, suntem (de cand s-au mutat aici) in conflict permanent deoarece Apa Nova a refuzat sa ne permita despartirea in 2 contracte separate pe motiv ca la o adresa nu pot exista mai mult de un contor si un contract. Suntem de 20 de ani legati cu apa la comun, iar eu abia reusesc cu greu sa imi recuperez partea lor de bani de la fiecare factura. Zilele trecute am avut iar un conflict aprins pe motivul ca ei refuza sa plateasca factura atunci cand Apa Nova le da termen. Ei vor sa plateasca atunci cand au ei bani si din pacate, ei nu au bani pt utilitati niciodata. De aici si discutia cu curentul. Banii lor se duc pe pariuri, pacanele si petreceri saptamanale. Sunt pur si simplu exasperata de situatie, mai ales ca ei raman cu furtul din toate partile, iar eu cu banii nerecuperati, deoarece, de multe ori sunt nevoita sa platesc factura integral din banii mei pentru a nu ni se sista apa curenta. Obraznicia cu care isi permit sa arunce injurii la adresa mea si a familiei mele mi-a pus capac. Si de aceea nu mai vreau sa inchid ochii la ilegalitatile pe care le fac de zeci de ani. Poate asa se potolesc odata pentru totdeauna.
adriandimitriu a scris:
mai intai o intrebare: de ati vrea sa faceti acest lucru? sunteti deja in conflict cu vecinul? astfel de actiuni nu rezolva nimic, cu exceptia intetirii conflictului.
in al doilea rand, in cazul in care fura curent de la dvs e usor de demonstrat (opriti toti consumatorii si contorul se invarte), usor de instrumentat (furtul de curent e infractiune), dar probabil mult mai greu de recuperat sumele furate.