avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot fi contactat de recuperatori in weekend ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot fi contactat de recuperatori in weekend ?

Pot fi contactat de recuperatori in weekend ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 25 August 2024
Poate ne dati mai multe detalii.
Am fost contactat azi in jurul orei 9:30 de o firma de recuperari creante APS Romania in legatura cu o factura restanta la Telekom. Au fost foarte agresivi si nu ma lasau sa explic situatia, desi tot ei m-au intrebat ce s-a intamplat de nu am achitat. Doream sa stiu daca este legal ca in weekend sa te apeleze astfel de asa zisi recuperatori creante. Faptul ca au fost agresivi verbal si vorbeau peste mine, asta este alta poveste. Mai mult decat atat ei imi insumau si factura lunii in curs, factura ce este scadenta pe 30.08, insa ei o luau in calcul si mi-au spus sa o achit si pe aceea azi, cel tarziu maine.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Niciun text de lege nu le interzice sa va sune in zilele de sambata .. ei avand program de munca, probabil isi indeplinrsc sarcinile de serviciu .

~ final discuție ~