avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost lovit cu pumnul de o persoana acum 4 si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost lovit cu pumnul de o persoana acum 4 si jumatate in urma ...

am fost lovit cu pumnul de o persoana acum 4 si jumatate in urma . De atunci am fost 1 singura data, la audieri, si acum 2 luni in urma ,ptr completari declaratie la Politie.
Consider ca a trecut foarte mult timp, aproape 5 ani, si doasarul nu se pune pe instanta...Intrebarea mea este-unde pot formula cereri , sau ce fel de cerere pentru ca dosarul sa ajunga sa la instanta. La politie sau la judecatorie? si daca trec 5 ani , fapta se prescrie?gata, agresorul a scapat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2024
ciubi28, utilizator
Cel mai recent răspuns: ciubi28 , utilizator 17:30, 24 August 2024
Nu va intreb de ce ati stat pe dreapta vreme de 4 ani si jumatate si de ce va mai intereseaza dosarul acum ... pentru ca nu va ajuta cu ceva dpdv juridic (poate doar pentru a va impaca dvs cu gandul ca, o parte de vina aveti si dvs in nederularea procedurilor judiciare)
1) Cererea de urgentare la politie/parchet. Dar si cerere/contestatie privind durata proces la judecatorie.
2) Da, fapta se cam prescrie, si gata. Ar mai ramane o actiune pe latura civila pentru eventuale prejudicii morale.
am stat pe dreapta, ca aproape 2 ani a durat perioada de pandemie , unde se lucrau doar doasarele urgente.nici nu te puteai apropia de usa politiei. Anul asta am intrebat pe politist, de ce dureaza asa de mult si mi-a zis , ca sunt foarte multe dosare in lucru, ramase si din pandemie, si ca dureaza...
Eu vreau sa fac pe hartie , cu cerere scrisa , nu pe vorbe, sa fac cumva sa pun dosarul pe instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurat, lovit, scuipat si batut UNHleaSHD UNHleaSHD Buna seara! Iata ca sunt nevoie sa apelez la forumul dvs. in intamplari nefericite. Acum aproximativ o ora am avut un incident. Stand la discutii pe ... (vezi toată discuția)
Ce daune morale pot abtine din partea agresorului ? arbitrul13 arbitrul13 sunt arbitru de fotbal si acum 3 zile am fost agresat la un meci.un jucator in virsta de 41 de ani m-a lovit cu piciorul si m-a luat de gat .mi-am scos un ... (vezi toată discuția)
Agresat in scara blocului in care locuieste aureliafilip aureliafilip Buna dimineata ! Aseara baiatul meu a coborat in scara blocului impreuna cu prietena lui Irina, cu care este impreuna de doua saptamani ,din intamplare a ... (vezi toată discuția)