avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... am fost lovit cu pumnul de o persoana acum 4 si ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

am fost lovit cu pumnul de o persoana acum 4 si jumatate in urma ...

am fost lovit cu pumnul de o persoana acum 4 si jumatate in urma . De atunci am fost 1 singura data, la audieri, si acum 2 luni in urma ,ptr completari declaratie la Politie.
Consider ca a trecut foarte mult timp, aproape 5 ani, si doasarul nu se pune pe instanta...Intrebarea mea este-unde pot formula cereri , sau ce fel de cerere pentru ca dosarul sa ajunga sa la instanta. La politie sau la judecatorie? si daca trec 5 ani , fapta se prescrie?gata, agresorul a scapat?
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 August 2024
ciubi28, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 22:43, 24 August 2024
Nu va intreb de ce ati stat pe dreapta vreme de 4 ani si jumatate si de ce va mai intereseaza dosarul acum ... pentru ca nu va ajuta cu ceva dpdv juridic (poate doar pentru a va impaca dvs cu gandul ca, o parte de vina aveti si dvs in nederularea procedurilor judiciare)
1) Cererea de urgentare la politie/parchet. Dar si cerere/contestatie privind durata proces la judecatorie.
2) Da, fapta se cam prescrie, si gata. Ar mai ramane o actiune pe latura civila pentru eventuale prejudicii morale.
am stat pe dreapta, ca aproape 2 ani a durat perioada de pandemie , unde se lucrau doar doasarele urgente.nici nu te puteai apropia de usa politiei. Anul asta am intrebat pe politist, de ce dureaza asa de mult si mi-a zis , ca sunt foarte multe dosare in lucru, ramase si din pandemie, si ca dureaza...
Eu vreau sa fac pe hartie , cu cerere scrisa , nu pe vorbe, sa fac cumva sa pun dosarul pe instanta.
Eu vreau sa fac pe hartie , cu cerere scrisa , nu pe vorbe, sa fac cumva sa pun dosarul pe instanta.

Da, in scris, asa este cel mai bine, sa actionati in scris. Chiar daca nu rezolvati nimic, macar sa fiti impacat ca ati facut ceva si in al 12-lea ceas.

~ final discuție ~