avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua cu respect!de curand am castigat procesul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua cu respect!de curand am castigat procesul succesoral,dar ...


Bună ziua cu respect!de curand am castigat procesul succesoral,dar in curtea in care locuiesc mai sunt inca 2 imobile care apartin la doi frati ai mei plus un teren de circa 600mp care apartine bunicilor mei decedati in anul 1955 respectiv 1973 teren pe care nu exista un titlu de proprietate!in anul 2008 mama mea a vandut doua terenuri din curte celor 2 frati,unul dintre frati prin constructia imobilului a depasit cu 30-40 mp pe terenul bunicior mei,de curand am aflat de la avocata fratilor mei cum ca unul dintre frati a deschis proces de uzucapiune pe terenul bunicilor impotriva Primăriei si impotriva celuilalt frate care are teren in curte,dar la proces reclamantul fratele meu nu a specificat ca ar mai fi si alti mostenitori la terenul bunicilor ba mai mult avocata fratilor mi.a propus daca sunt de acord sa.mi dea o suma de bani pe care odata a zis ceva de 6800lei ,iar dupa a zis 16000lei cu,conditia sa nu ma amestec la dosarul lor si sa anunt ca mai sunt si alti mostenitori.Eu de 6 ani de zile am arat in fiecare an terenul il intretin in urma cu 3-4 ani am plantat pomi fructiferi,am facut si o micuta gradina de legume,fratii nu locuiesc in Romania au venit si.au construit la rosu si au plecat din 2008 de cand mama mea le.a vandut terenuirle detinute de ea ,fratii nu au taiat odata iarba din curte,dupa ei totul a fost abandonat.Intrebarea mea este:Cum ar trebui sa procedez pentru a anunta Judecatoria ca mai sunt si alti mostenitori la acest teren pe care eu il ingrijesc de 6 ani ,iar mama mea din 1973 de cand a murit ultimul bunic si pana in anul 2014 cand a decedat si dansa a muncit acest teren!Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Bună ziua cu respect!de curand am castigat procesul succesoral,dar ... petreionut1 petreionut1 Bună ziua cu respect!de curand am castigat procesul succesoral,dar in curtea in care locuiesc mai sunt inca 2 imobile care apartin la doi frati ai mei plus un ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesorala si partaj Gurita Mihai Gurita Mihai Ma numesc Mihai Gurita si sunt din com.Gioseni jud.Bacau am si eu o problema daca m-a puteti ajuta urgent . Bunici mei au decedat in 2001respectiv in 2004 ei ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea ... Spicul Spicul Se poate vinde un teren cu locuinta unde s-a facut succesiunea dar nu s-a facut inca partaj ? cea care vinde a dobandit terenul impreuna cu sotul care a ... (vezi toată discuția)