avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara.Suntem o firma germana de construcții. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara.Suntem o firma germana de construcții. Avem de cel ...

Buna seara.Suntem o firma germana de construcții.
Avem de cel putin 5 luni contracte cu doua firme din România. (Subcontractori)..ati putea sa ne indrumati unde am putea sa ne interesam de ce nu primesc firmele formulare A1.contabila firmelor zice ca mai dureaza,dar nu mi se pare ok sa dureze atar de mult.Noi nu stim daca ptr muncitori se platesc la casa de sanatate si pensie.
Astept raspunsul dumnevoastră..va multumesc ..

Alte discuții în legătură

Pasi ce trebuie urmati pentru e101 macul rosu macul rosu AM NEVOIE DE AJUTOR .NMENI NU MA AJUTA SA IMI SPUNA CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU A OBTINE FORMULERELE E101 PENTRU CATIVA MUNCITORI PLECATI IN GERMANIA PE ... (vezi toată discuția)
Munca in germania cateldestept cateldestept Sunt angajator roman, in domeniul constructiilor. Am incheiat un contract in Germania pentru un proiect in constructii. Salariile muncitorilor si contributiile ... (vezi toată discuția)
Sc care detaseaza angajați mihaela672003 mihaela672003 As dori sa știu ce condiții trebuie respectate de o Societate care detaseaza angajații in străinătate si nu are producție in România, ... (vezi toată discuția)