avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!!Soțul a întrat în creștere copil de pe ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!!Soțul a întrat în creștere copil de pe data 5 ...

Bună ziua!!Soțul a întrat în creștere copil de pe data 5 06 2022 pana pe 5 05 2024 el lucrând în Germania înainte de nașterea copilului...De pe 5 05 2024 pana pe 5 06 2024 am luat eu ultima lună.Sotul șia reluat activitatea și ea și suplimentul de inserția...Pe data de 20 august am fost la un control de rutina și fata are o afecțiune gravă și medicul nea zis k trebuie sa ii facem grad(revenind la control peste 2 saptamani) ..Cum trebuie procedat ?mai avem dreptul sa prelungim pana la 3 ani să-și ea soțul în continuare?Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 25 August 2024
Aveti dreptul , dar va trebui sa obtineti certificatul de incadrare in grad de handicap.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa imi spuneti care varianta ar fi cea mai buna in cazul meu in ceea ce priveste ccc catalinion84 catalinion84 Buna ziua. Va rog sa imi spuneti si mie daca este posibil sa intru in concediu crestere copil pentru o perioada de 2 ani si apoi sa revin sa lucrez (sa zicem ... (vezi toată discuția)
Asistent personal si stimulent insertie alinacaragea alinacaragea Sunt insarcinata si am CIM ca asistent personal pe termen nedeterminat. Daca dupa nastere optez pentru continuarea seviciului, si se intampla ceva cu persoana ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cic miriam101 miriam101 Buna ziua! Am o neclaritate privind art. 2, al.1 din OUG 111/2011. Doresc sa beneficiez de stimulentul de insertie prevazut la art.7. Cum sa procedez? Optez ... (vezi toată discuția)