avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua! Intampinăm o mare nelămurire, mama mea a ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua! Intampinăm o mare nelămurire, mama mea a făcut ...

Bună ziua! Intampinăm o mare nelămurire, mama mea a făcut un împrumut bancar în anul 2018 la baca Raiffeisen Banck, și la casa de asigurări Uniqa a făcut asigurare de viață. În care specifică în caz de deces sau îmbolnăvire i se oferă suma de 92.000 lei. În timpul bănci de plată mama mea a decedat anul 2023 , și mai rămăsese 1 an de plată.
Acum cei de la asigurări trebuia să despăgubească moștenitorii. S-au depus acte conform cererii de despăgubire, iar ei au oferit suma de 2,500 lei . Indemnizație de somaj sau indemnizație de deces sau îmbolnăvire trebuia oferită? Ce sumă trebuia să fi luat de la despăgubire?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:05, 25 August 2024
Buna ziua, trebuie analizat contractul de asigurare.
Menționez ca mama a decedat anul trecut de cancer și nu a suferit înainte de nici o boala, în timpul bănci, asta înseamnă că pot beneficia ca moștenitor de despăgubire? Sau nu ?

Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, trebuie analizat contractul de asigurare.

V-am spus ca toate raspunsurile le puteti primi dupa analiza clauzelor contractuale.
Pe cine a trecut beneficiar in polita de asigurare'?
Beneficiarul din polita incaseaza banii platiti de asigurator.
Dar depinde ce riscuri au fost trecute ca fiind asigurate.
Ultima modificare: Duminică, 25 August 2024
Dapix, utilizator

~ final discuție ~