avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... În urma cu 3 luni copilul meu a decedat,timp în care ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

În urma cu 3 luni copilul meu a decedat,timp în care și acum ...

În urma cu 3 luni copilul meu a decedat,timp în care și acum așteptăm rezultatul final de la medicul legist.
Am vorbit la telefon cu medicul legist în urma cu 3 săptămâni spunandu-mi ca a finalizat rezultatul însă nu are timp sa-l trimită ca este foarte aglomerata,însă zilele următoare încearcă,iar la examenul histopatologic rezultatul decesului este altul fata de cel dat pe certificatul medico legal.
După aproximativ 1 saptaman de la convorbirea mea cu dna doctor ,am sunat iar la IML și după ce au verificat mi-au spus ca nu este finalizat nimic încă.Ce sa mai cred și pe cine?
Stam asa de 3 luni, ne plângem unicul copil și nu știm exact de ce a murit!
Ce putem face și unde sa mergem,ce sa cerem? Noi vrem sa mergem personal la IML pentru a grabi lucrurile ,insa ce putem face legal pentru acest lucru,ce sa cerem scris?Avem o multitudine de întrebări la care vrem răspuns!
Vreau sa menționez faptul ca băiatul lucra (nu era la domiciliu),de 3 zile acuza dureri de cap și stări de vomă ,a plecat de la locul de munca cu ambulanta către spitalul municipal cu tensiunea 85/65 și 125(asta reiese din fisa de la UPU) bătăile inimii,apoi a fost trimis către spitalul de infecțioase,nu știm ce tratament i s-a administrat (ca cei din spital nu au vrut sa ne arate ca nu au voie asa ne-au spus,ca trebuie sa facem o cerère si cand ni se aproba vedem),doar ca a ieșit din spital cu o reteta de enterocolita.Pana seara a decedat la locul de munca .
Asa cum am spus mai sus de 3 luni nu se finalizează rezultatul,ce putem face ,va rog!
Cel mai recent răspuns: Laszlo Bicsak , Alte profesii 15:06, 26 August 2024
Sincere condoleante,
Va sfatuim sa apelati la un avocat specializat in asemenea spete.

Alaturi de dumneavoastra,
Asociatia Victimelor Nevinovate

~ final discuție ~