avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună, Am un credit la Ferratum și am solicitat ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună, Am un credit la Ferratum și am solicitat recalcularea ...

Bună,

Am un credit la Ferratum și am solicitat recalcularea dobânzilor conform noii legi a IFN-urilor. Ferratum mi-a răspuns că legea nu li se aplică, deoarece sunt recunoscuți ca bancă. Contractul meu este încheiat cu MULTITUDE BANK P.L.C. și dobânda aplicată este de 299,46%. Aș dori să știu dacă noua lege a IFN-urilor se aplică și pentru Ferratum în contextul în care sunt recunoscuți ca bancă sau dacă există o excepție în acest caz.

Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara! Valentinag Valentinag In septembrie 2018 am incheiat un contract cu Ferratum IFN, care, ulterior, a fost declarat scadent anticipat in ianuarie 2019 cu suma de 3518 lei si mandatat ... (vezi toată discuția)
Nelamurile comisioane card vladp33 vladp33 buna ziua, am inca din 2007 un card de cumparaturi emis de [editat] IFN SA. In contract este mentionat \\\\"[b]Rata dobanzii lunare de reesalonare [/b]1.10% ... (vezi toată discuția)
Credit pana la salariu de la un ifn koszti koszti Buna ziua. In decembrie am luat un credit on line in valoare de 2000 ron credit pana la salariu.deci pe termen de 20 zile. Nereusind sa platesc la timp ifn ... (vezi toată discuția)