avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cotizare CAS (pensie)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cotizare CAS (pensie)

Cotizare CAS
Buna ziua
In perioada 2004-2010 am avut contract de munca la doi angajatori. La ora actuala ambii sunt desfiintati dar eu am pastrat toate documentele pe care acestia mi le-au dat (contracte de munca, acte aditionale, adeverinte de venit, etc.). In perioada 2010-2020 am avut contract de munca la un alt angajator care inca este in activitate si de la care, la fel, am pastrat toate documentele.
Zilele trecute mi-am facut cont on line la casa de pensii si am observat in situatiile emise de acolo ca nu imi apare in perioada 2004-2010 decat unul dintre contractele de munca iar in perioada 2010-2020 nu am inregistrat nimic.
Avand in vedere ca mai am cateva luni pana la pensionare cum pot rezolva aceasta situatie? Este de ajuns sa duc adeverintele de vechime si toate documentele pe care le detin atunci cand depun actele pentru pensionare sau mai sunt necesare si alte demersuri?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 01:12, 28 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuiau depuse declaratiile de aceea va lipseste perioada, cele nominale pana la 01.01.2011 si apoi D112 dupa aceasta data.
Si eu ce as putea sa fac ca sa remediez aceasta situatie? Multumesc.
cam greu de gasit o solutie, avand in vedere ca nu mai exista acei angajatori .....arhiva stiti unde poate fi gasita?

~ final discuție ~