avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta vechime in caz de fuziune.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta vechime in caz de fuziune.

Adeverinta vechime in caz de fuziune. Adeverinta trebuie sa cuprinda si perioada inaintea fuzionarii ? Mentionez ca nu s-a facut alt contract de munca.
Ultima modificare: Luni, 26 August 2024
LIH, utilizator

Alte discuții în legătură

Se pot efectua disponibilizari prin desfiintarea postului in perioada fuziunii unor societati? cristina69 cristina69 Buna ziua. As vrea sa stiu daca in perioada fuziunii unor societati comerciale se pot efectua disponibilizari prin desfiintarea unor posturi avand in vedere ... (vezi toată discuția)
Hotarare a consiliului de administratie- termen de valabilitate cristina69 cristina69 Buna ziua. Am urmatoarea speta: O societate comerciala X a fuzionat in august 2013 cu mai multe societati comerciale, iar in urma fuzionarii din filiala a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. avem o angajata care are contract de munca din 1989, ... cristina_huszarr cristina_huszarr Buna ziua. Avem o angajata care are contract de munca din 1989, cand vechimea era dovedita cu cartea de munca. Salariata pleaca prin demisie . Adeverinta de ... (vezi toată discuția)