avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde gasesc ajutor impotriva asociatiei?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde gasesc ajutor impotriva asociatiei?

Am niste datorii la asociatia de proprietari. Am platit 3000 lei din datorie si nu au scazut nici un leu din total datorie!!! Se razbuna in acest fel pe mine ca au fost reclamati pentru infractiuni comise fata de proprietari. Primaria e cu ei deci iese din dicutie sa ii reclam acolo. Ce altceva pot face? Nu e prima data cand imi fura astfel banii!!! Rog ajutor cu idei.
Ultima modificare: Luni, 26 August 2024
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Ajutoare de caldura scazute in registrul de casa! migaste migaste am preluat administratia unui bloc si, ulterior preluarii, am constatat ca fostul administrator a scazut ajutoarele de caldura (bonul de casa eliberat de RADET ... (vezi toată discuția)
Cine controleaza asociatia de proprietari si presedintele unei asociatii? ioana_bucuresi ioana_bucuresi Buna Seara Va rog sa ma ajutati! Vreau sa depun niste reclamatii impotriva unui Presedinte de asociatie , unde se depun acestea si cine este raspunzator de ... (vezi toată discuția)
Probleme in asociatie mirceatintisan mirceatintisan Ma zbat de vreo 3 ani in asociatia noastra sa o aduc pe linia de plutire.Am reusit cate ceva dar partial. Asociatia este o vaca de muls si cei care sau ... (vezi toată discuția)