avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Unde gasesc ajutor impotriva asociatiei?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Unde gasesc ajutor impotriva asociatiei?

Am niste datorii la asociatia de proprietari. Am platit 3000 lei din datorie si nu au scazut nici un leu din total datorie!!! Se razbuna in acest fel pe mine ca au fost reclamati pentru infractiuni comise fata de proprietari. Primaria e cu ei deci iese din dicutie sa ii reclam acolo. Ce altceva pot face? Nu e prima data cand imi fura astfel banii!!! Rog ajutor cu idei.
Ultima modificare: Luni, 26 August 2024
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: KLM4 , utilizator 16:36, 28 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti deschide actiune in instanta daca aveti dovezi ca ati platit acei bani din datorie.
In ce temei legal sa fac actiunea?

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti deschide actiune in instanta daca aveti dovezi ca ati platit acei bani din datorie.

KLM4 a scris:

In ce temei legal sa fac actiunea? Sigur ca am OP ca le-am platit prin banca. Si ce sa faca judecatorul? Nu pricep ce sa faca un judecator. Asta e clar furt si delapidare.

POPA GHEORGHE a scris:

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cod de procedura civila. Judecatorul va dispune o expertiza judiciara contabila pentru a se stabili plata de catre dvs. a datoriei.
multumesc

~ final discuție ~