avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Firma la care am lucrat a întrat în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Firma la care am lucrat a întrat în reorganizare ...

Bună ziua!
Firma la care am lucrat a întrat în reorganizare judiciară acum 6 luni, iar acum 2 luni mi s-a încheiat contractul de muncă, eu având de luat un salariu de la data începerii reorganizării judiciare.
Întrebarea mea este - voi mai primi acești bani sau să nu mai aștept degeaba? Și există vreun mod să-i pot primi mai repede prin intermediul ITM ului sau altei instituții?

Alte discuții în legătură

Concediul pentru cresterea copilului frz frz m am intors la servici in date de 26.09.2013, dupa cei doi ani de cic dar surpriza domnul director m a anuntat verbal ca fabrica intra in reorganizare si ... (vezi toată discuția)
Deschidere proces/litigiu de munca cu angajatorul Cipsidale Cipsidale Buna ziua! Am lucrat 6 luni la o firma si din cele 6 am fost platit corect conf. CIM doar pe o luna,in rest fara nici o justificare de nici un fel am primit ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nu vrea sa achite salariul restant ContSters345157 ContSters345157 Buna ziua, Sotul meu a lucrat la o firma timp de 4 ani in care a tot avut prombleme pt ca angajatorul nu ii platea salariul la data fixa, il tot intarzia. ... (vezi toată discuția)