avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tata a decedat si concubina refuza sa-mi dea actele si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tata a decedat si concubina refuza sa-mi dea actele si cheile ...


Tata a decedat si concubina refuza sa-mi dea actele si cheile apartamentului . Fiind singurul copil , in baza unei copii al contractului de vanzare cumparare al tatalui am facut la notariat certificatul de mostenitor, verificandu-se in regisul general de evidenta al notarilor – ea nu are niciun contract..etc.
Ca sa o evacuez si sa intru in posesia apartamentului si a tuturor actelor( Contracte , facturi, medicale, educatie,etc) si eventual al bunurilor din apartament (dc or mai exista) cum trebuie sa procedez? Eventual daca nu si-a platit darile ca a stat illegal acolo?? PROCEDURA DE EVACUARE ce implica mai exact?
Daca refuza SA PARASEASCA apartamentul cum procedez?
Procedura evacuării se judeca relativ repede(catevan uni)sprecdeosebire de marea majoritate a proceselor care durează ani,taxa de timbru e mica astfelnincat principala cheltuiala este onorariul de av.Intr o consultație aflați costuri durata,primiți lămuriri etcetc.Este singura varianta în cazul în care nu dorește sa plece de buna voie..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fiica majora salariata freeanifer freeanifer Fiica majora , salariata locuieste cu parintii . Nu contribuie cu nimic la cheltuielile din casa , are un comportament agresiv (verbal) fata de parinti , ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare, dacă ma puteți ajuta. dacă am ... ccrys29 ccrys29 Bună ziua! Am o întrebare, dacă ma puteți ajuta. Dacă am primit în locuință o persoana, nu am făcut contract de închiriere, nu are mutație la ... (vezi toată discuția)
Evacuare fortata persoane violente adinaiuliana adinaiuliana Buna ziua, O cunostinta care locuieste la tara a deschis actiune de evacuare impotriva fiicei si concubinului acesteia , ambii persoane cu un comportament ... (vezi toată discuția)