avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un salariat nu a efectuat programul de lucru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un salariat nu a efectuat programul de lucru aproximativ 25 de ...

Un salariat nu a efectuat programul de lucru aproximativ 25 de minute, motivand ulterior pe parcursul cercetarii disciplinare faptul ca a protestat spontan. Mentionez ca acesta nu a instiintat societatea despre oprire voluntara a lucrului. Va rog sa imi precizati daca " protestul spontan" invocat ulterior pe parcursul cercetarii sale disciplinare imbraca o forma legala si daca daca care este articolul de lege care prevede acest lucru. Daca nu, acesta poate fi tras la raspundere disciplinara in baza regulamentului intern si prevederilor cuprinsd in contractul colectiv de munca? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz VAlexxandra13 VAlexxandra13 Buna ziua, Mi-am dus demisia la locul de munca, dar acestia nu au vrut sa o semneze fara sa stau in preaviz 20 zile. Am fost pusa nemotivata, iar apoi am ... (vezi toată discuția)
Protest de munca spontan ContSters74221 ContSters74221 angajatii unei societati au intrat in protest de munca spontan datorita faptului ca nu si-au primit drepturile salariale de doua luni.au fost mintiti in ... (vezi toată discuția)