avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pentru dezbaterea moștenirii, sora mea m-a dat în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pentru dezbaterea moștenirii, sora mea m-a dat în judecată ...

Pentru dezbaterea moștenirii, sora mea m-a dat în judecată spunând ca e mai bine prin tribunal pentru că merge mai repede. Înfățișarea va fi pe 22 ianuarie la tribunalul Slobozia iar eu nu pot sa fiu prezent fiindcă locuiesc în UK și sunt persoană care are nevoie de însoțitor! Cum sa procedez, pot fi consecințe neplăcute pentru mine?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:36, 26 August 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
V-a vândut gogoși.
Va trebui sa va puneți avocat care sa va reprezinte.
Nu stiu ce spune sora, ce ati scris in intampinare sau reconventionala, uneori e mai ieftin in instanta, alteori nu, insa mereu trebuie macar vorbit cu un avocat ca sa nu va treziti cu... gogosi, cum zice colega. :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire de la matusa CRIM CRIM o matusa din partea tatalui a decedat in urma cu doi ani.nu are alti mostenitori in afara de mine si de sora mea.am aflat acum ca imobilul aflat in ... (vezi toată discuția)
Succesiune la notar amavrancea amavrancea Buna ziua, Dlor avocati as dori sa aflu daca la la dezbaterea unei succesiuni la notariat pot participa alte persoane in afara mostenitorilor. Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Evacuare sau nu ? cat termen mai am ? adibulbi adibulbi As dori sa stiu cat timp mai am la dispozitie de la admiterea cererii de incuviintare si dispunerii evacuarii . Am o problema mult mai delicata , care ma ... (vezi toată discuția)