avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua. Daca sunt sub urmarire penala pot depune o ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua. Daca sunt sub urmarire penala pot depune o cerere ...

Buna ziua. Daca sunt sub urmarire penala pot depune o cerere pentru restituirea unor device-uri care mi-au fost luate pentru perchezitia informatica? Sa fiu mai explicit, vreau se depun o cerere la Tribunal pentru restituirea acelor telefoane deoarece sunt confiscate de mult timp fara o justificare anume din punctul meu de vedere si vreau sa reintru in posesia acestora deoarece au fost copiate datele in sistem.

Alte discuții în legătură

Buna ziua. daca sunt sub urmarire penala pot depune o cerere ... Rzvy999 Rzvy999 Buna ziua. Daca sunt sub urmarire penala pot depune o cerere pentru restituirea unor device-uri care mi-au fost luate pentru perchezitia informatica? Sa fiu ... (vezi toată discuția)
Drept penal - device-uri luate de politie Rzvy999 Rzvy999 Buna ziua, voiam sa va intreb care sunt sansele sa primesc mai multe device-uri care mi-au fost luate de politie mai devreme de finalizarea dosarului? Voiam sa ... (vezi toată discuția)
Salutare! cine poate sa îmi explice cum funcționează percheziția ... Rzvy999 Rzvy999 Salutare! Cine poate sa îmi explice cum funcționează percheziția informatică? Am câteva întrebări, la care nu găsesc răspuns precum: 1. Cat durează ... (vezi toată discuția)