avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... amenintari de fatza cu politia
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

amenintari de fatza cu politia

buna ziua.
in urma solicitarii mele a unui echipaj de politie pentru tulburarea linistii publice,(in mod repetat) in timp ce discutam cu unul din agentii de politie sositi la fata locului noi fiind la o distanta destul de mare de proprietatea, vecinului acesta a iesit din curte si a venit spre noi incercand sa imi ceara socoteala pentru indrazneala de a fi sunat la politie.
Politistii s-au mobilizat imediat si nu l-au lasat sa se apropie, el amenintand-uma de fatza cu dansii la modul: ce ba! te deranjeaza muzica mea?? O sa intru peste tine si o sa iti rup toate camere de supraveghere ... lasa ca te fac eu pe tine (incheind cu o injuratura). Dupa care a plecat insotit de unul din prietenii lui.
Politia acum spune ca nu prea e amenintare si nici de dosar penal. As dori o parere avizata in legatura cu acest aspect.
Atasez un link in care se poate vedea auzi exact despre ce e vorba.
[ link extern ]
va multumesc.
Vorbiti cu un avocat, fara avocat nu prea aveti sanse la o plangere care sa aiba o rezolvare serioasa. Trebuie vazut si daca amenintarea era reala, daca va temeti de ceva, la ce distanta de dv. locuieste vecinul, poate gasiti o alta metoda de protectie etc.

~ final discuție ~