avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, cand se reduce programul din cele 8 ore de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, cand se reduce programul din cele 8 ore de munca la ...

Buna ziua, cand se reduce programul din cele 8 ore de munca la 6 ore fiind vorba de o femeie gravida, angajatorul stabileste programul celor 6 ore dupa preferintele firmei? pentru ca am am fost pusa direct de la 11:30-18, un program nu foarte placut de catre mine.
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 11:13, 27 August 2024
Buna ziua

În cazul în care o angajată are recomandare medicală să lucreze doar șase ore pe zi, norma de muncă fiind redusă conform legislației, angajatorul nu poate fi obligat să accepte solicitarea ei de a lucra în alt interval orar decât cel propus.

www.avocatnet.ro/articol_663...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile gravidelor la locul de munca Iordache103 Iordache103 Buna ziua. As dori sa stiu ce program se poate stabili pentru gravide, daca medicul recomanda reducerea programului cu o patrime fara a se diminiua drepturile ... (vezi toată discuția)
Norma redusa la gravide? smeagull smeagull Buna ziua, Salariata gravida beneficiaza de reducerea programului normal de 8 h, la 6h/zi (in baza adeverintei medicale, conform OUG 96). Salariatei i se ... (vezi toată discuția)
Program redus pentru sarcina cu risc, nerespectat de catre angajata Dany_SSM Dany_SSM Buna ziua, daca o angajata a depus un document medical prin care solicita reducerea programului la 6 ore din considerente medicale pentru ca sarcina prezinta ... (vezi toată discuția)