avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna ziua! Dupa bunicii decedati din partea tatalui (si el decedat) exista un certificat de mostenitor pe numele a celor 3 fii ai lor (toti decedati). Dorim sa facem succesiunea dupa tatal nostru (3 frati + mama) si intrebarea mea este daca se simplifica lucrurile renuntand coi fratii la dreptul nostru de mostenire si ca urmare sa fie doar mama noastra mostenitoare? Din punctul meu de vedere ar fi mai simplu de facut succesiunea. Tata a decedat dupa ce au decedat bunicii, deci si mama este mostenitoare. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:44, 27 August 2024
Din contra, se complica daca tata mai are rude de pana la gradul 4
Dezbattei mostenirea si faceti partaj
Ultima modificare: Marți, 27 August 2024
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune teren bloc3c bloc3c 1.Tata a decedat in 2005. 2. A avut act de proprietate pentru un teren de 5ha (impreuna cu un frate si el decedat dupa obtinerea acestui titlu de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament mostenit ancacatya ancacatya buna ziua,mama mea este mostenitoarea unui apartament ramas de la parintii ei(bunicii mei),Nu s-au facut nici un act de trecere a apartamentului pe numele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema tatăl ... Bibi60 Bibi60 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema Tatăl meu care este decedat a avut un frate, care si el este decedat.Mama celor 2 frati( si ea ... (vezi toată discuția)