avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incadrare COR stundent Automatica anul 4
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incadrare COR stundent Automatica anul 4

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o solutie. Am avut un student in internship care va incepe anul 4 la facultatea de automatica. Dorin sa il angajam de la 01.09.2024 cu CIM, dar, el neavand finalizate studiile intampin dificultati in a-l incadra. In mod normal am vrea sa il angajam ca Inginer automatist, dar pana nu isi obtine diploma de licenta nu putem face acest lucru.

In timpul internshipului, a participat in cadrul firmei la un curs de programare roboti Mitsubishi si a obtinut diploma. As putea sa ma leg de aceasta diploma oare?
El in princiiu in cadrul firmei va avea activitate e programare PLC, Proiectare circuite electrice, programare roboti.

Va multumesc si as aprecia un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:08, 27 August 2024
Il puteti angaja pe o functie pentru care are calificare .
Adica va referiti la cursul de programare roboti pe care l-am mentionat? Alta calificare nu are, dupa cum spuneam, nu are finalizata facultatea.
Ultima modificare: Marți, 27 August 2024
ClaudiaPlaton, utilizator
il puteti angaja ca si ajutor programator.

~ final discuție ~