avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna am dat în judecată pentru înșelăciune pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna am dat în judecată pentru înșelăciune pe cineva ... ...

Buna seara am dat în judecată pentru înșelăciune pe cineva am primit din partea judecătorului acest verdict : Complet: C8CR
Tip solutie: admite cererea
Solutia pe scurt: În temeiul art. 318 alin. 15 Cod procedură penală admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărirea penală, dispusă în cauza cu numărul 10877/P/2022 având ca obiect comiterea infracţiunii prev. de art. 244 alin. 1 Cod penal şi confirmă ordonanţa din data de 29.04.2024, emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara în cauză. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin mijlocirea grefei azi, 05.06.2024.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 1201/2024 05.06.2024

Am făcut apel la înalta curte și justiție din București și am primit acest răspuns din partea lor : cu privire la cererea dumneavoastră înregistrata la registratura secției penale a înaltei curți de casație și justiție, vă aducem la cunoștință faptul că aceasta a fost trimisă la judecătoria Timișoara conform art 20 alin 1 lit n din regulamentul de ordine interioara a instanțelor judecătorești,
Ce vrea să însemne asta se va rejudeca

Am căutat dosarul meu respectiv 16493/325/2024 și îmi apare la ultima mea modificare cai de atac numele meu
Ultima modificare: Marți, 27 August 2024
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Florin230 , utilizator 18:15, 30 August 2024
Din pacate pentru dumneavoastra, dosarul a fost finalizat definitiv dupa cum se precizeaza si in solutia instantei de admitere a cererii Parchetului de renuntare la urmarirea penala. Ati formulat o contestatie catre o instanta necompetenta impotriva unei solutii definitive. Ar fi trebuit sa cereri din timp sprijin de specialitate unui avocat care sa va ajute in speta respectiva. Nu prea se mai poate face ceva din punct de vedere penal cu exceptia cazului in care nu vi s-a comunicat ordonanta procurorului de renuntare la UP iar in procedura instantei , judecatorul nu v-a citat legal in cauza de confirmare/admitere a masusii de renuntare la UP.. In acest caz, posibil sa mai existe ceva sanse daca s-a depus contestatia in termen si a fost motivata corect pe prevederile Convenţiei Europene a Drepturilor Omului, ale Constituţiei, pe raţionamente din decizii ale Curţii Constituţionale şi ale I.C.C.J.
Eventual pe latura civila daca doriti sa demarati o actiune dar de aceasta data consultati un avocat in prealabil.
Ultima modificare: Marți, 27 August 2024
SM LEGAL CONSSULT , Consultant de business

Înțeleg ce spuneți nu am cunoștințe despre așa ceva nici nu îmi permit un avocat am trimis la altă instanță dar acea instanță la București și au trimis la jucătoria Timișoara și am primit această citație - Contestaţie(NCPP) chiar daca judecătoria a dat definitiv credeți că mai am o șansă

~ final discuție ~