avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire

buna ziua.am si eu o problema.acum 4 zile am avut un mic conflict stradal cu fratele meu cu care nu sunt in relatii bune de 5 ani.mai pe scurt eram cu sotia pe strada ne-am intalnit el mi-a bagat mana in gat iar eu am ripostat cu o lovitura in fata fugind ulterior impreuna cu sotia.as dori sa aflu ce as putea face eu in cazul in care el depune plangere.multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:11, 7 Februarie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
va multumesc mult.ma gandeam ca poate exista posibilitatea sa fac si eu plangere.mentionez ca acum 4 ani am fost batut de el avand nevoie de 10-11 zile de ingrijiri medicale
desigur k puteti sa formulati si dumneavoastra o plangere dar cu ce rost sa va acuzati unul pe altu cand puteti sa va inpacati. Si daca el chiar depune plangere fara dovezi si martori nu va poate acuza chiar daca se ajunge in tribunal se va dispune neinceperea urmariri penale(martori sunt cheia)
multumesc mult...
Pentru lovirile de acum 4 ani, nu mai puteti depune plangere,Aveati doar 2 luni la dispozitie pentru asta.Dar daca veti fi chemat la poltie pentru declaratii, puteti sa va sustineti nevinovatia prezentand situatia incepand de acum 4 ani, precum si cea din prezent (cu martori.).Consultati un avocat.

Alte discuții în legătură

Acuzat de savarsirea infractiunii de lovire si alte violente ContSters330266 ContSters330266 In data de 5 septembrie 2014 sotul meu a avut o discutie cu o vecina dupa care persoana respectiva la acuzat pe sotul meu ca a lovit-o in zona lombara dupa ... (vezi toată discuția)
Fals in acte?inducerea instantei de judecata in eroare? calomnie? suteanu maria suteanu maria buna seara!nu stiu daca m-am adresat unde trebuie dar va rog sa ma sfatuiti ce am de facut.Sunt in divort ,am depus o plangere la parchet pt furt de acte,iar ... (vezi toată discuția)