avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lovire

buna ziua.am si eu o problema.acum 4 zile am avut un mic conflict stradal cu fratele meu cu care nu sunt in relatii bune de 5 ani.mai pe scurt eram cu sotia pe strada ne-am intalnit el mi-a bagat mana in gat iar eu am ripostat cu o lovitura in fata fugind ulterior impreuna cu sotia.as dori sa aflu ce as putea face eu in cazul in care el depune plangere.multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 16:11, 7 Februarie 2010
Daca dovediti existenta conflictului din urma cu 4 ani,ca urmare a caruia ati fost molestat de aceiasi persoana,dovediti comportamentul violent si amenintator al atacatorului de-a lungul timpului,dar si faptul ca ati avut intelege pana la un moment dat.
Numai acestea nu sunt insa,suficiente pentru a dovedi si fapta atacatorului dvs,petrecuta de curand si despre care faceti vorbire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzat de savarsirea infractiunii de lovire si alte violente ContSters330266 ContSters330266 In data de 5 septembrie 2014 sotul meu a avut o discutie cu o vecina dupa care persoana respectiva la acuzat pe sotul meu ca a lovit-o in zona lombara dupa ... (vezi toată discuția)
Fals in acte?inducerea instantei de judecata in eroare? calomnie? suteanu maria suteanu maria buna seara!nu stiu daca m-am adresat unde trebuie dar va rog sa ma sfatuiti ce am de facut.Sunt in divort ,am depus o plangere la parchet pt furt de acte,iar ... (vezi toată discuția)