avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună ziua ! Am și eu o nelămurire: am terminat ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună ziua ! Am și eu o nelămurire: am terminat Conversia pe ...

Bună ziua !
Am și eu o nelămurire: am terminat Conversia pe Educatie fizica si sport anul acesta. M-am dus sa ma înscriu la Concursul de suplinire, însă nu mi-au acceptat dosarul pe motiv ca nu am definitivatul si trebuie sa am Modulul I psihopedagogic pe Educatie fizica si sport. Menționez ca am modulul I psihopedagogic pe Matematica.
Este normal sa nu ma lase sa ma înscriu ?
Acum câțiva ani nu au zis nimic, au acceptat sa ma înscriu.

Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru ... mariana1964 mariana1964 Buna ziua. Am terminat facultatea de matematica in 1982 si, pentru modulul psihopedagogic efectuat, am pe fisa matricola trecute doar materiile Psihologia si ... (vezi toată discuția)
Profesor studii ssd danabubu danabubu Buna ziua, sunt absolventa a Colegiului Universitar, 3 ani, invatamant de zi, la stat,promotia 1994, subinginer zootehnist.In anul intai am avut avut o materie ... (vezi toată discuția)
Nedreptate in sistemul de invatamant cicerone_chelmu cicerone_chelmu Buna ziua. Sunt un cadru didactic titular la o scoala speciala, pe o catedra de psihopedagogie speciala si ma confrunt cu urmatoarea problema. -sunt absolvent ... (vezi toată discuția)