avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1037 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună seara în legătură cu vecinul care a tras cu ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună seara în legătură cu vecinul care a tras cu pistolu ...

Bună seara în legătură cu vecinul care a tras cu pistolu în camera de supraveghere. Se poate ca videoclipul, să ajungă mai departe la niște specialiști să-i identifice figura lui .

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere video, vecinul supravegheaza proprietatea mea. OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Domnilor, am nevoie de ajutor. Stau la casa, iar vecinul de vis-a-vis de locuinta mea si-a montat o camera de supraveghere in curte, la inaltime, pentru a ... (vezi toată discuția)
Vecinul și-a montat cameră de supraveghere video orientată spre curtea mea. e permis așa ceva, și pot face și eu același lucru? dorinache dorinache Buna ziua , Am un vecin, care de cateva zile si-a montat o camera de supraveghere care ma \"supravegheaza \' pe mine si familia mea ,si am inteles ca nu prea ... (vezi toată discuția)
Camere de supraveghere piticul_vesel piticul_vesel Buna seara,as avea niste nelamuriri cu privire la camerele de supraveghere. Una din camerele mele de supraveghere \"bate\" si in curtea vecinului. Are ceva? (vezi toată discuția)