avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... camere de supraveghere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

camere de supraveghere

Buna seara,as avea niste nelamuriri cu privire la camerele de supraveghere. Una din camerele mele de supraveghere "bate" si in curtea vecinului. Are ceva?
Vecinul poate formula actiune civila in pretentii , sa va solicite daune pentru faptul ca ii violati intimitatea.
Pentru a nu se ajunge la procese , este bine sa reglati camera in asa fel incat sa nu surprinda imagini de pe proprietatea altei persoane.
Ultima modificare: Miercuri, 13 Iulie 2011
Radu Gabrian, Mediator
cum poate sa demonstreze asta? Ca "bate" in curtea lui ?Sau, eu nu pot spune k nu functioneaza acea camera? Ce probe poate aduce el la dosar???
Poate demonstra printr-o expertiza de specialitate , daca isi da seama ,dar pana la urma , cred eu , ca este o problema de educatie.
Aici trebuie sa va dau dreptate, e o problema de educatie.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere casa privata Ioana_gcf Ioana_gcf Buna seara. De curand mi -am montat camere de supraveghere, deoarece sunt plecata des de acasa, dar si pt ca am vecini care isi arunca gunoaiele la mine in ... (vezi toată discuția)
Camere video vecin Lavisoni Lavisoni Buna ziua vecinul meu si a pus in curte 2 camere de supraveghiere(fata/spate) care, atunci cand se intorc, bat exact in curtea mea si mai mereu sunt intoarse ... (vezi toată discuția)
Pot sa montez camere video la balconul unui apartament care sa ... Simona radu Simona radu Pot sa montez camere video la balconul unui apartament care sa monitorizeze mașină proprie sau trebuie autorizație și acordul cuiva? (vezi toată discuția)