avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am și eu o problema, la mine în bloc mai multi ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am și eu o problema, la mine în bloc mai multi vecini au ...

Sall am și eu o problema la mine în bloc mai muti vecini au demolat aerisire din bucatarie fără vreo autorizație, unde as putea reclama aceasta întâmplare?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:29, 28 August 2024
Capitolul IX Contravenții și sancțiuni
Articolul 102
(1) Următoarele fapte constituie contravenții, dacă nu au fost săvârșite în astfel de condiții încât să constituie, potrivit legii penale, infracțiuni:
.........................
f) punerea în pericol de către proprietari a integrității structurale a condominiului sau a altor proprietăți individuale, precum și a bunei funcționări a instalațiilor aferente acestora;
................................
(4) Constatarea contravențiilor prevăzute la alin. (1), făcută la sesizarea oricărei persoane interesate sau din oficiu, precum și aplicarea sancțiunilor corespunzătoare se fac după cum urmează:
a) de către Inspectoratul de Stat în Construcții în cazul faptelor prevăzute la alin. (1) lit. f), g) și h);
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urmare a constructiei la un bloc a unei mansarde fara autorizatie, ... dana2023 dana2023 Urmare a constructiei la un bloc a unei mansarde fara autorizatie, dezafectarea coloanelor de canalizare comune si aparitia unor fisuri in planseul despartitor ... (vezi toată discuția)
Vecinul de sus a renovat și și-a mutat bucătăria în dormitor, ... LiviuLA LiviuLA Vecinul de sus a renovat și și-a mutat bucătăria în dormitor, unde a pus gresie pe jos. Deci acum am o bucătărie deasupra dormitorului meu, cu toate ... (vezi toată discuția)
Mutare teava pluviala langa perete IonutS89 IonutS89 Mutare teava pluviala. Buna ziua. Locuiesc intr-un apartament situat la parter si fostul proprietar a daramat debaraua (la fel cum au facut si restul ... (vezi toată discuția)