avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 801 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... RECLAMATIE GREFIER, DOSAR ELECTRONIC
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

RECLAMATIE GREFIER, DOSAR ELECTRONIC

Se poate face reclamatie pentru ABATERI DISCIPLINARE impotriva unui grefier?
Am calitatea de RECLAMANT intr-un dosar civil, iar grefierul din dosar introduce actele procedurale foarte greu la dosarul electronic al cauzei spre exemplu incheierea de sedinta de la termenul trecut mi-a aparut in cont cu cateva ore inainte de termenul actual, raspunsurile date de INTIMAT la INTEROGATORIU, nu sunt publicate nici acum in dosarul electronic al cauzei, am facut acum 3 saptamani o petitie in care am cerut sa fie publicat in dosarul online INTEROGATORIUL, si nu am primit inca raspuns, totusi unde pot RECLAMA un GREFIER pentru ABATERI DISCIPLINARE?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dvs puteti reclama dacă o sa se întâmple ceva e alta poveste.Pe rolul fiecărei instante sunt zeci de mii de dosare,mare parte cu diverse probleme.Daca am face toți sesizări și ar fi luate masuri probabil nu ar mai exista personal care sa lucreze in justiție.Concluzionand șansele ca grefierul sa fie sancționat sunt minime dar puteți totuși șesiza problema către președintele instantei.minister,CSM poate se mișcă ceva ..

~ final discuție ~